28 July, 2013

Cum de pot barbatii merge la curve?

Stii cum e cand esti cu ea.
Stii cum ii lucesc ochii inca de la inceput, in anticipare. Stii cum respira, cum i se inroseste pielea, cum suna vocea ei cand iti sopteste, ca un sirop care nu mai incape in vas lui. Cum se umezeste fantana. Cum apare mierea.

Dar la curve stii cum e?
Zambetul fals. Vocea falsa. Limbajul corpului inchis. Fantana seaca. Graba.

Este o diferenta esentiala intre cele doua. Fata cu care esti intr-o relatie mai avansata sau nu, mai intima sau nu - presimte placerea de la primele atingeri, priviri, soapte; creierul ei isi doreste si isi construieste succesul cuplarii cu partenerul din fata ei. Si amandoi convergeti. Aveti cel putin un scop comun.
Prostituata este altfel. Ea diminueaza contactul, in primul rand psihic, dar chiar si fizic. Ea ar vrea sa se termine mai repede, mai "curat", cu cat mai mica interactiune. Ideal - sa lasi banii si sa pleci fara sa se intample nimic. Spre deosebire de sex, insist - e vorba doar de sex, nici are rost sa ma gandesc la mai mult - unde se creaza o deschidere psihica si emotionala intre cei doi, serviciul prostituatei este o inchidere, esentialmente un refuz, si in consecinta neautentic ca sex. Pur si simplu nu aveti nici macar acelasi scop, ca sa nu mai vorbesc de  a fi in armonie, de a "iesi" dansul...

Masturbarea, ca o paranteza, este mai autentica, adica mai sincera si mai libera, deci mai satisfacatoare; doar ca esti singur si efortul de al percepe subiectiv pe celalalt este mult mai mare (doar imaginatie, virtualitate) si perceptia mai saraca (esti privat de orice aport ar aduce "celalalt"). Din punctul de vedere al exprimarii sexualitatii, masturbarea este mai "sex" decat ce faci cu prostituata. Din punct de vedere al contactului, al existentei si cunoasterii lui Celalat, ca pol sexual (si eventual ca om), ea nu mai e sex deloc.

Ideea e ca pana si masturbarea, ca sa nu mai vorbesc de relatia sexuala simpla, fireasca, ca sa nu mai vorbesc de dragoste - ar putea fi sex, in timp ce serviciul prostituatei  - nu este!

Ca sa fie si "serviciul" prostituatei macar la nivelul masturbarii (nu mai pomenesc de sex cu partenera) ar insemna sa ignori evidenta nedoririi contactului si a inchiderii. E ca si cum te-ai sui pe o scena unde toti te-ar huidui si trimite la origini dar tu ai gandi ca "vezi ce cool si iubit sunt!"
Sau, mai aproape de ceea ce se intapla, toti te-ar ironiza si tu ai crede ca te admira.
Cam trist, nu?
Nu prea te vezi facand asta... Parca esti mai rasarit de atat. Parca te prinzi si tu un pic, oricat de putina empatie ai avea.

Dar la curve ai merge?
Stiind ca, neexprimat, ea te refuza in interiorul ei? Ca intr-un mod mut ea te huiduieste, cum te huiduiau aia pe scena? sau cum te ironizau aia? Ai crede ca faci sex? Adica ca te conectezi, la un oarecare nivel, cu sexualitatea partenerei?

Si atunci cum de pot barbatii merge la curve?

Tu ce crezi?


Update: Am gasit asta: Faces of addiction E una dintre extreme. (daca aveti rabdare sa cititi textul de langa fiecare dintre fotografii, povestile lor vor face sens; din nefericire nu sunt ordonate cronologic)

6 comments:

  1. Replies
    1. :)) Da este o varianta. Si ca sa scape de tech..#@$#%..ich :)

      Delete
  2. Dupa aproape 1 an (hope you remember me?) revin pe blogul tau si... sa inteleg ca ai fost la curve!?! ...
    Of, iar eu, saraca fata, care chiar te consideram interesant si mi-as fi dorit sa te cunosc mai indeaproape!...

    Insa imi place concluzia la care ai ajuns - arata ca esti un barbat normal dpdv psihic si poate printre putinii care constientizeaza ca in spatele dorintei de sex stau (pt oamenii normali), cu totul alte nevoi psihologice cu mult mai profunde si mai elaborate (superioare) nevoii de sex. de ex nevoia de a fi iubit, nevoia de a fi valorizat, de a fi acceptat, nevoia de validare din partea celuilalt, nevoia de confirmare si afirmare a masculinitatii, a imaginii de sine, nevoia de a fi atins, etc.

    Toate aceste nevoi psihologice care isi gasesc implinirea intr-o relatie normala (in intimitatea psihica ce ar trebui sa existe in mod normal intr-o relatie), nu isi gasesc implinirea in sexul fizic cu o prostituata unde nu exista relatia psihologica de intimitate care ar crea cadrul propice satisfacerii nevoilor psiho-emotionale.

    Sfat: mergi de exemplu la o sedinta de masaj (sau mai bine la un curs de masaj, ca acolo toti ar fi la fel de dornici sa experimenteze, sa faca lucrurile corect si bine; nu pe bani blazati cu minim de efort si implicare - poate asa te alegi si cu alte skilluri care vor prinde f bine in muulte alte imprejurari/femei/prietena/sotie), incearca sa savurezi acel masaj, atingerea, senzatiile si mai ales sa constientizezi care este exact nevoia psihologica pe care o satisface (nevoia de atingere), care in esenta ei nu are nimic de a face cu sexul (este o nevoie distincta de sex), a carei satisfacere aduce o anume satisfactie psihica si bucurie, dar care se intimpla sa fie satisfacuta si in cadrul sexului (contribuie la savoarea si satisfactia sexului), fara a fi legata de sex in nici un fel, ci distincta.
    Incearca sa te cunosti pe tine in acest fel, experimentand si constientizand nevoile tale psihologice care te indeamna spre ceva, sau te determina sa savurezi ceva si nu altceva.

    PS. You're a nice guy anyway and maybee I'd like to meet you more deeply someday



    ReplyDelete
    Replies
    1. Wow! nici nu ne cunoastem si ce de sfaturi! :)

      Unde ai facut scoala de masaj draga mea anonima?

      Delete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. Nu exista regula unanim valabila. Multi merg pentru ca nu au o partenera cu care sa faca sex. Unii simt nevoia de a face sex cu femei noi si nu au resursele necesare pentru a-si satisface nevoia altfel. Pe altii ii excita gandul de a da bani pentru o felatie facuta in graba inainte de a se intoarce la partenera lor pe care o iubesc si cu care sexul este complet diferit.

    Toti suntem diferiti. Intrebarea e TU de ce mergi?

    ReplyDelete